Altaassani on kaksi suodatinta. Sisä ja ulkosuodatin. 
Lisäksi minulla on lämmitin ja kaksi lamppua. Unohdinkohan jotain? En kait. 

Sisäsuodatin, Fluvalin U4, on aika prutku. Kun laitoin sen ekan kerran altaaseen se lopetti toimimisen 12 tunnin jälkeen. Jouduin purkamaan sen osiin ja sitten se alkoi kuin ihmeen kaupalla toimia taas. Välillä se alkaa yskiä ja rutkuttaa ja joudun hakkaamaan ja säätelemään sitä. Välillä se herättää öisin.
Pidän siitä kuitenkin, koska veden virtausta on mielestäni helppo ohjata haluttuun suuntaan ja mahdollista suunnata virtaus useasta eri korkeudesta. 

Ulkosuodatin Eheim Classis taas on toiminut kuin unelma. Lämmittimen, Eheim/Jägerin kanssa ei myöskään ole ollut ongelmia. Molempien laitteiden kanssa tosin meni aikaa arpoessa, että miten ne toimivat. 
Ulkosuodattimen kokoamisohjeiden tajuamiseen meni yli puoli tuntia. Sitten kun tajusi, että mukana tullut letku piti puolittaa homma lähti liikkelle kuin tanssi! 

Valoja en ole itse ostanut, joten en nyt ala niitä kommentoida.
Kasvit tuntuvat viihtyvän (intianvesitähdikin latvat muuttuivat punertaviksi!) ja kalat näkevät eteensä, joten ei ole valittamista. Muutenkin veikkaan, että lamput ovat oikein hyvälaatuiset.